Reglement

 1. Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Geeft u wijzigingen in het aantal personen s.v.p. minimaal 24 uur van tevoren door.
 2. Gasten volgen de aanwijzingen van de restaurantmanager.
 3. Prijzen van all-inclusive arrangementen (gerechten en dranken) gelden op basis van de tijdsduur aan tafel (minimaal 2 uur).
 4. U betaalt het bedrag van het all-inclusive arrangement vooraf. Uw arrangement start na betaling bij de ontvangstbalie. Blijft u langer dan het betaalde arrangement, dan verrekenen wij het bedrag bij uw vertrek aan de ontvangstbalie. De extra kosten bedragen slechts € 5,- per persoon per uur.
 5. Wij adviseren u om met uw gezelschap te verzamelen in onze sfeervolle entree. Vervolgens start u gezamenlijk met uw arrangement.
 6. Om wachtrijen bij de ontvangstbalie te beperken, maken wij één rekening op per tafel. Per persoon apart betalen is niet mogelijk.
 7. Gedistilleerde  dranken zijn verkrijgbaar vanaf € 1,- per glas.. Onze medewerkers informeren u met plezier over de mogelijkheden.
 8. Bent u verhinderd of vertraagd? Stel ons tijdig op de hoogte. Wellicht kunnen wij nog schuiven in onze planning. Bent u later dan 30 minuten dan de het gereserveerde tijdstip, dan zijn wij genoodzaakt uw tafel aan andere gasten te geven.
 9. Uw ticket wordt aan een tafelhouder geplaatst, zodat ons bedienend personeel weet dat uw tafel door u bezet is, ook als u gezamenlijk bij het buffet bent. Bij vertrek levert u uw ticket weer in bij de ontvangstbalie.
 10. Heeft u voorkeur voor een specifieke tafel? We proberen uiteraard aan uw voorkeur te voldoen. Helaas is dit om praktische redenen niet altijd mogelijk. We vragen hiervoor uw begrip.
 11. Acties zijn niet in combinatie geldig.
 12. Het bij vertrek meenemen van eten, drinken of goederen van Restaurant Delight is niet toegestaan.
 13. Huisdieren zijn niet toegestaan in restaurant Delight.
 14. Restaurant Delight accepteert geen Dinercheques of VVV-cadeaubonnen.
 15. Met plezier stellen wij de binnen speelruimte voor kinderen van onze gasten ter beschikking. Ouders blijven altijd verantwoordelijk voor hun eigen kinderen, ook in de speelruimte.
 16. We houden onze prijs-kwaliteitsverhouding graag aantrekkelijk. Daarom behouden wij ons het recht voor om verspilling van eten en drinken in rekening te brengen.
 17. Onze gasten zijn niet tot last voor een andere gast of ons personeel.
 18. Indien onze restaurantmanager ervaart dat u tot last bent voor andere gasten of het bedienend personeel, dan kunnen wij u de toegang tot ons restaurant ontzeggen. U heeft dan geen recht op vergoeding van het door u betaalde arrangement.
 19. Wereldrestaurant Delight behoudt zich het recht om, indien de situatie erom vraagt, anders te besluiten dan in dit reglement is weergegeven.
 20. Restaurant Delight maakt gebruik van beeldregistratie, deze beelden kunnen worden verstrekt aan politie en justitie.
 21. De directie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of het zoekraken van kledingstukken en dergelijke.
background